Forside arrow Products


The Online Advertisig Sourcebook for Newspapers
Produkter

SAXOTECH Advertising
Branchens mest omfattende annonceløsning hjælper medievirksomheder med at øge deres annonceindtægter. SAXOTECH Advertising er udviklet til at dække end-to-end workflow-processer lige fra prisfastsættelse, booking, planlægning og håndtering af banner inventory til håndtering af kundekontrakter, rapportering og integration med fakturering af bade enkelte annoncer såvel som kontokunder. SAXOTECH Advertising gør håndtering af selvbetjeningsrubrik-annoncer webannoncer og bannerannoncer let for dig og dine kunder.

SAXOTECH Editorial  
SAXOTECH Editorial er markedsledende  inden for komplette redaktionelle workflowbaserede content management systemer. Med SAXOTECH Editorial opnår redaktionelle produktionsmiljøer uforlignelig effektivitet og produktionshastighed.

Ved at muliggøre strømlinede kommunikations-og samarbejdsworkflows bringer SAXOTECHs teknologi kunder på vinderkurs. Fra det øjeblik, hvor en idé bliver til og indtil det tidspunkt, hvor nyhedsstoffet bliver arkiveret og er klar til print, gør SAXOTECH Editorial organisationen i stand til at give læserne, hvad de ønsker, på deres foretrukne mediekanal.

SAXOTECH Online
Udvid din læserkreds ved at udvide rækkevidden af dit indhold. SAXOTECH Online, som er specialudviklet til medievirksomheders websites, tilbyder end-to-end workflow til at nå læserne baseret på deres foretrukne kanal. Hvadenten læserne foretrækker web, RSS, håndholdt udstyr eller andre rich media formater, gør SAXOTECH Online hundredvis af nyhedsorganisationer rundt omkring i verden i stand til at anvende og betjene high-volume medie-websites via avancerede nye typer distributionskanaler. SAXOTECH er et robust miljø lettere ved at levere værktøjer til at udvide rækkevidden af dit indhold, hvilket gør dig i stand til at fokusere på at oprette indhold, som imødekommer den voksende efterspørgsel efter online nyheder og informationer.

 
DKCategories in this section: