Forside arrow Services


The Online Advertisig Sourcebook for Newspapers
Kundeservice

100% kundetilfredshed Vi tilbyder dig produktionsløsninger, som tilpasses din virksomheds behov i en proces, hvor software, konsulentbistand og uddannelse indgår. Vi har projektledere, som kan rådgive omkring implementering og forudgående forretningsanalyse på et tidligt tidspunkt i processen. Forankringen af denne proces sikres via et skræddersyet implementeringsforløb for dine medarbejdere, som også kan få hjælp omkring SAXOTECH's løsninger af vores medarbejdere i Serviceafdelingen.

Tilsammen udgør vore services den kompetencebase, som sikrer, at din SAXOTECH-løsning opfylder dine behov og gør dig i stand til at nå dine forretningsmål.

Det er vores software, der gør os gode, men det er vores medarbejdere, der gør os unikke - og de står til rådighed for dig!

Team-baseret tilgang til salg, implementering og support SAXOTECH's mål er 100% kundetilfredshed. For at opnå dette arbejder vores ”kundeservice” teams med kunderne hele vejen gennem salgs-, implementerings- og supportprocesserne.

Din første kontakt med SAXOTECH vil typisk være med en af vores salgsrepræsentanter, som vil følge din virksomhed gennem hele forløbet med SAXOTECH for bl.a at sikre at dine forventninger indfries. Salgsrepræsentanten deltager således aktivt i en projektstyringsgruppe gennem hele implementeringsprocessen.

Derudover begynder en af vores projektledere tidligt i salgsprocessen at arbejde sammen med repræsentanter fra din virksomhed på en vurdering af det rette produktionsløsning og den forestående projektstyring. Den samme person vil derudover være ansvarlig for det overordnede installationsprojekt og sikre en smidig overdragelse af projektet til service & support efter implementering. Herefter vil en dedikeret Service account manager overtager ”kontaktrollen”. Han har ansvaret for, at din overordnede kundetilfredshed holdes på et højt niveau. Det vil han sikre gennem hyppig kontakt til nøglepersoner i din organisation. Derved opbygges der et dybere kendskab til netop din installation og tættere relationer mellem parterne, som styrker det fremtidige samarbejde.

Denne team-baserede tilgang skal udelukke misforståelser, som ofte kan opstå mellem en kunde og en systemleverandør.

 
DKCategories in this section: