Forside arrow Firma arrow Investors


The Online Advertisig Sourcebook for Newspapers
Investorer Udskriv E-mail
SAXOTECH A/S er et dansk aktieselskab.

Primære investorer:

Vertex Technology III
Vertex Technology Fund Ltd (en del af Singapore Technologies) er et stort, internationalt investeringsselskab, som investerer i vækstvirksomheder, der sigter mod internationalt at blive ledende inden for deres felt.

Kommunernes Pensionsforsikring
Kommunernes Pensionsforsikring (Sampension) er et af Danmarks største pensions- og livsforsikringsselskaber med aktiver for mere end 7 milliarder USD.

Erhvervsinvest Nord
Erhvervsinvest Nord A/S er et selvstændigt ventureselskab i Spar Nord Bank koncernen, der foretager investeringer i unoterede selskaber.

Spar Nord Bank koncernen er en af Danmarks større banker.

NOVI A/S
NOVI er en privatejet virksomhed, der udvikler og investerer i konkurrencedygtige højteknologiske virksomheder med internationalt potentiale.

Nordic Venture Partners A/S
Nordic Venture Partners er en uafhængig division i Danske Private Equity, som er 100% ejet af Danske Bank. Nordic Venture Partners fokuserer i høj grad på at investere i virksomheder med en international dimension. Omdrejningspunktet for investeringerne er den internationale ekspansion. Danske Venture Partners investerer primært i nordiske virksomheder eller virksomheder, der har planer om at bruge Norden som platform for deres ekspansion.