Home arrow Company arrow Careers arrow Supportkonsulent søges
RSS


Request Info
Supportkonsulent søges Print E-mail

Hos SAXOTECH A/S søger vi en medarbejder til at supportere vores kunder i mediebranchen.
 
Jobbet:
Du skal som del af et team supportere vores kunders brugere af SAXOTECH Editorial – et system som bruges til styring og layout af indhold til trykte aviser og blade. Systemet er komplekst, fagligt udfordrende og varierende at arbejde med.
 
Dine primære arbejdsopgaver bliver:
•    Telefon- og e-mailsupport af superbrugere
•    Håndtering af løbende sager i vores helpdesk system
•    Vidensopsamling og -videreformidling
•    Deltagelse i supportvagtordning (ca. 3-4 aftenvagter/mdr.)

Din profil:

Det er vigtigt, at du har en solid, almen IT erfaring. Kendskab til grafisk produktion fra nyhedsformidling, marketing, trykkeri eller lignende er en stor fordel. Det samme er kendskab til Citrix.
 
Som person er du ansvarsbevidst, troværdig og resultatorienteret og har stor fokus på at levere kvalitet i dit arbejde - hver gang. Du er lidt af en kaos-pilot, der kan bevare overblikket. Vores kunder er nyhedsformidlere, hvor leveringshastighed og oppetid er afgørende for deres forretning. Derfor er fleksibilitet og ”sense-of-urgency” afgørende.
 
Du taler og skriver engelsk ubesværet samt evner at kommunikere med nordmænd og svenskere. Ideelt set har du en solid erfaring med kundebetjening og kan ”smile i telefonen”. Du er glad og udadvendt.
 
Vi tilbyder:

•    Et job med opgaver af meget afvekslende og udfordrende karakter på yderst produktionskritiske avissystemer i Europa og USA.
•    Et dynamisk miljø hvor vi sætter den positive tone og samarbejdet med kollegerne i højsædet
•    Konkurrencedygtig løn og pensionsordning
•    Health care-ordning
•    Kantineordning

Tiltrædelse snarest muligt. Du kan få yderligere oplysninger om SAXOTECH A/S på http://www.saxotech.dk/.
Er du interesseret, så
send din ansøgning, CV, og relevante bilag hurtigst muligt, dog senest d. 1. august 2008, til This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it eller til SAXOTECH A/S, Hobrovej 42D, 9000 Aalborg. Der vil blive afholdt samtaler løbende.

Yderligere oplysninger:

Kontakt afdelingsleder Morten Lyng på This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it eller tlf. 96 31 42 00.