Home arrow About arrow Careers arrow Økonomielev søges til SAXOTECH A/S
RSS


Request Info
Økonomielev søges til SAXOTECH A/S Print E-mail

SAXOTECH er en international softwareudviklingsvirksomhed, som servicerer medieindustrien. Idet vi ønsker at udvide vores økonomiafdeling i den europæiske forretningsenhed, søger vi en engageret og dygtig økonomielev til vores europæiske hovedkontor i Aalborg.

Jobbet:
Du får en bred berøringsflade i økonomiafdelingen, og dit job vil give dig indsigt i alle økonomiske discipliner i en projektorienteret IT-virksomhed, som bl.a. omhandler:
•    Daglig kontering og bogføring
•    Debitor- og kreditorbogholderi
•    Lønbehandling
•    Projektregnskab
•    Fakturering
•    Afstemninger

Herudover vil du, som en del af det administrative team i Aalborg, fungere som back-up for receptionen.

Din profil:
Vi lægger vægt på, at du tør tage ansvar og er engageret i det, du laver. Du kan arbejde selvstændigt og struktureret, og samtidig være hjælpsom. Idet du får tæt dialog med såvel kunder som kollegaer, er det vigtigt at du er positiv og serviceminded. Du har flair for IT og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt. Du har bestået HHX eller lignende med gode resultater i økonomi, IT og engelsk.

Vi tilbyder dig:
To spændende år med masser af udfordringer og fokus på din faglige og personlige udvikling.
Du får et job i et internationalt og dynamisk miljø med gode kollegaer og uformel omgangstone.

Udover din løn kan vi tilbyde følgende goder:
•    Mulighed for mobiltelefon
•    Kantineordning
•    Health care-ordning (massage, kiropraktor, zoneterapi m.m.)


Tiltrædelse snarest muligt.
Er du interesseret, så send din ansøgning, CV, og relevante bilag senest mandag den 20. oktober til This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it eller til SAXOTECH A/S, Hobrovej 42D, 9000 Aalborg. Der vil blive afholdt samtaler løbende.

Yderligere oplysninger:
Du kan få yderligere oplysninger om SAXOTECH A/S på www.saxotech.dk. Du er også velkommen til at kontakte økonomichef, Morten Weesgaard på This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it eller tlf. 96 31 42 00.


SAXOTECH A/S udvikler og mar¬kedsfører produktivitetsfrem¬mende softwareløsninger til medieindustrien. SAXOTECH A/S har europæisk hovedkontor i Aalborg med afdelinger i det øvrige Skandinavien. Selskabet har hovedkontor i Tampa, Florida. SAXOTECH A/S har 130 ansatte og betjener over 450 kunder primært i Nordeuropa og Nordamerika, herunder verdens største avis¬gruppe Gannett Co, Inc.