Forside arrow Firma arrow Careers


The Online Advertisig Sourcebook for Newspapers
Job Udskriv E-mail

SAXOTECH - en virksomhed med mange muligheder

SAXOTECH er en dynamisk international softwarevirksomhed med afdelinger i Danmark, Norge, Sverige og USA. Vi udvikler og markedsfører produktivitetsfremmende cross-media softwareløsninger til medieindustrien, herunder dagblade, magasiner, portaler og ugeaviser. Vi er i dag markedsledende i Norden. vSAXOTECHs succes bunder primært i, at vi råder over nogle af branchens dygtigste medarbejdere. Vi beskæftiger i dag 130 medarbejdere, hvoraf de 70 er placeret i kontoret i Aalborg.

I SAXOTECH ansætter vi mennesker, der har mod på at bidrage til SAXOTECHs udvikling, og som vil indgå i et dynamisk miljø, hvor det forventes at man evner, vil og tør. Til gengæld tilbyder vi ansvar og udfordringer, både fagligt og personligt. I takt med vores ekspansion er vi interesserede i at tiltrække medarbejdere med den rigtige indstilling og den nødvendige erfaring. Hvis det appellerer til dig, har du al mulig grund til at søge job hos SAXOTECH.

Søg job i SAXOTECH
Du kan søge job i SAXOTECH både uopfordret og i forbindelse med et stillingsopslag. Vi lægger vægt på, at du sætter dig ind i, hvad jobbet handler om, og hvorfor netop du er den rette person.

Spørgsmål om job
Har du spørgsmål til en opslået stilling, er du velkommen til at sende os en e-mail på Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den , og vi vender hurtigst muligt tilbage med svar.

Uopfordret ansøgning
Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger. Send din ansøgning til Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den Har du erfaring fra Medie- og IT-branchen? Vi hører gerne fra dig!

 

SAXOTECH provides an opportunity for bright media and software professionals from all walks of life to expand their careers and grow.

As an international company touching diverse publications in both print and online, SAXOTECH values individual perspectives. Our people reflect the diverse nature of the publications we serve.

SAXOTECH is led by senior publishing and technology professionals who have been involved with transforming these industries for decades. We're composed of motivated people who work well together and are focused on reinventing the publishing industry to enable the future of our customers.