Forside arrow Partnere


The Online Advertisig Sourcebook for Newspapers
Partnere Udskriv E-mail
Fuld kundetilfredshed gennem partnerskaber

SAXOTECH arbejder udfra det princip, at vi koncentrerer os om vores kernekompetencer. Derfor realiserer vi vores visioner ved indgåelse af stærke partnerskaber med udvalgte virksomheder som komplementerer vores løsninger og serviceudbud.

Vi ved, at det er en vigtig faktor for mange af vores kunder, at vi baserer vores løsninger på standard platforme og produkter. Vi har derfor med største omhu valgt vores partnere. Fælles for dem alle er, at de, hver især, tilbyder markedsledende produkter. Samtidig er de alle som SAXOTECH bevidste om, at de bedste løsninger bygger på gode partnerskaber og et godt kendskab til teknologi og kundens forretning.

 

Active Image
 Adobe Systems
Adobe Systems Inc. revolutionerede desktop publishing industrien tilbage i 1982 og er fortsat banebrydende med sine løsninger til den grafiske industri.

SAXOTECH Editorial er integreret med Adobe InDesign og InCopy. SAXOTECH er autoriseret Adobe Solutions Network udvikler.


Basefarm
Basefarm i Oslo leverer driftydelser til SAXOTECH ONLINE kunder. Basefarm tager totalansvaret for drift af kundernes tjenester. Det indebærer opgaver som optimering af alle led, overvågning, fejlretning og opfølgning på underleverandører.
Active Image
 Fast Search & Transfer
FAST udvikler de real-time søge- og filtreringsløsninger, som opererer bag kulisserne hos verdens mest kendte virksomheder med de mest krævende søgeproblemer. FAST’s fleksible og skalerbare integrerede teknologiplatform løfter søgemulighederne for virksomhedskunder og forbinder folk med den relevante information, de søger, uanset mediet. FAST har hovedkontor i Norge.
Active Image
 Fotoware AS
Fotoware er den norske leverandør af ColorFactory™ color management system. ColorFactory er ”motoren” i SAXOTECHs automatiske billedbehandlingssoftware.
Active Image
 Leomedia
Leomedia er SAXOTECH's distributør i alle tysktalende lande.
Active Image  Omniture
Omniture, Inc. er den førende leverandør af forretningsoptimeringssoftware,som gør kunderne i standt til at håndtere og forbedre online, offline og multichannel forretningsinitiativer. SAXOTECH og Omniture har indgået samarbejde med det enkle mål at løse kritiske forretningsproblemer for online mediekunder. Med integrationen af Omniture SiteCatalyst kan SAXOTECH levere enestående avancerede web-analysefaciliteter.
 Active Image  Open Text Corp.
BRS databaseteknologien solgt af Open Text Corp. bruges i vores arkivløsninger. SAXOTECH er forhandlere og autoriserede BRS udviklere.
Active Image  Quark, Inc.
SAXOTECH bruger QuarkXPress™ som sidelayout- og produktionsmaskine i SAXOTECH EDITORIAL. Vi er endvidere autoriserede XTensions™ udviklere.
   Valuesoft
SAXOTECH løsning til e-avisen er udviklet i samarbejde med det danske udviklingsselskab Valuesoft. SAXOTECH e-paper løsningen tilbyder en komplet version af dagens avis i digitaliseret form. e-avisen er således en tro gengivelse af avisen, som læseren kan hente på internettet.