SAXoTECH Home Integrated MediawareImagemap: Sitemap, Search, Shop, Members & Startpoint
Imagemap - Textlinks at the bottom of page

.

 

 

 

 


SAXoTECH - Events - Exhibitions - DagsVara

Follow-up på DagsVara '99
Engelsk version


Dato: Den 20. - 21. April 1999
Sted: Essinge Konferenscenter i Stockholm.

"SAXoTECH A/S havde stor succes på DagsVara 99.

SAXoTECH A/S - nordens førende udbyder af mediaware - oplevede en utrolig stor interesse for SAXoPRESS Publishing System. Vi mødte mange kendte og nye ansigter, der var imponeret over hvor brugervenligt, integreret og overbevisende SAXoTECH´s produkter er.

dagsvara-jesper_lars1.jpg (20237 bytes)

dagsvara-jesper1.jpg (24775 bytes)

dagsvara-jesper2.jpg (22463 bytes)

På DagsVara viste vi bl.a. SAXoPRESS Publishing System samt de 100% integrerede moduler SAXoBRS (arkiv til sider, billeder og sider), NetNews (publisering af billeder og artikler direkte på internet), Image Processor Pro (automatisk billedbehandling) samt ikke mindst SAXoTECH´s løsning til Layoutstyret Produktion.

SAXoTECH præsenterede samtidig en ny række produkter, der i den kommende tid vil se dagens lys. Alle produkterne er naturligvis 100% integreret i SAXoPRESS Publishing System.

Vi præsenterede bl.a.:

  • PagePlanner - Sideplanlægnings værktøj som muliggør avanceret sideplanlægning såsom zoning og annonceintegration
  • ProductionManager - Opfølgning på produktionsforløb
  • SAXoPLAN - Integreret planlægningsværktøj for redaktionen, der fungerer i samspil med PagePlanners redaktionelle planlægningsdel
  • RobotRecovery - Automatisk genoprettelse af robotter efter fejlsituation, om derved sikrer optimal oppetid på robotter (fx. Image Processor, recivere, convertere)

"Vi oplevede på DagsVara en utrolig stor interesse for vores integrerede mediaware" udtaler Salgsdirektør i Norden, Torben Hoelgaard. Torben Hoelgaard udtaler endvidere "Vi har nu solgt vores system til fire svenske aviser, og vi forventer at levere rigtig mange løsninger til det svenske marked". "Mange benytter muligheden for at få en demonstration af SAXoPRESS Publishing System på Deres egen avis i Sverige, hvilket sikrer en god gennemgang og ro til at diskutere behov og ønsker igennem" fortsætter Torben Hoelgaard. Markedschef i Sverige, Jesper Frank, supplerer med at udtale "vores redaktionelle løsninger, hvor man kan kombinere tradiotionel avisproduktion og layoutstyret produktion, efterspørges af mange svenske aviser".

SAXoTECH laver senere i år sin egen Dagbladskonference i Århus Danmark. De svenske aviser, der ikke nåede at se vores system på DagsVara er velkomne til Dagbladskonferencen - slutter Jesper Frank.


For yderligere information send en E-Mail til
Lars Sørensen eller ring på tlf: 96 31 42 00

SAXoTECH Viking bottomleft2-nn-6-2.gif (256 bytes)

 

[ Top of page ]


[Home]  [Products]  [News]  [Events]  [Partners]  [About]  [Resources]        

If you have comments please let us know.
To request further information info@saxotechonline.com.
©1998 SAXoTECH A/S.   All rights reserved.  Disclaimer