SAXoTECH Home Integrated MediawareImagemap: Sitemap, Search, Shop, Members & Startpoint
Imagemap - Textlinks at the bottom of page

.

 

 

 

 dtp3.jpg (17654 bytes)

For yderligere information send en E-Mail til Heidi Heunecke eller ring på tlf: 96 31 42 00


 

SAXoTECH - Events - Exhibitions - Dtp Messen

Follow-up fra Dtp '99


DTP Konferencen ´99 løb i år af stablen på Scanticon Comwell i Kolding i dagene 8.-11. februar. Igen i år var SAXoTECH midtpunkt blandt de 23 leverandører til branchen, som alle udstillede deres nyeste skud på stammen af uundværelige hjælpemidler til avisproduktion.

dtp7.jpg (17179 bytes)
dtp1.jpg (20995 bytes)
dtp2.jpg (27272 bytes)

SAXoTECH´s stand
SAXoTECH´s 72 m2 store stand var i år udstyret med 6 demostationer - inkl. 1 demostation hvor SAXoTECH´s samarbejdspartner - Lorenzen & Dalgaard – var repræsenteret med Metaframe. Derudover var SAXoTECH´s café vært med kaffe og kolde drikke, og standen blev således et populært fagligt såvel som socialt samlingssted for de mange gæster - både om dagen og om aftenen.

SAXoTECH´s præsenterede fremtiden
På SAXoTECH´s stand – der også bød på en showbiograf - var der rig mulighed for, at få indsigt i de mange nyheder SAXoTECH har planlagt, skal se dagens lys i 1999. Mange af gæsterne benyttede sig da også af dette tilbud. SAXoTECH´s grundlægger Peter Greve styrede således biografen for de store grupper, mens Torben Hoelgaard, Salgschef Norden m.f. rådgav og vejledte gæsterne om de nye SAXoPRESS produkter. Responsen fra de indviede gæster var heller ikke til at tage fejl af: "Med disse produkter vil SAXoTECH også fremstå særdeles stærk i fremtiden" var en gennemgående kommentar

Nøgleordene i den nye produktportefølje, som SAXoTECH præsenterede White Papers på for kunderne på DTP konferencen er: Planlægning, Kontrol og Overblik – punkter hvorpå SAXoTECH vil forbedre den nuværende funktionalitet væsentligt. Det vil være muligt for alle intereserede kunder at rekvirere de nævnte White Papers ved at henvende sig til SAXoTECH´s nordiske salgsafdeling.

"Nye såvel som gamle kunders store interesse og anerkendelse af vores udviklings-planer samt nuværende produkter var meget tilfredsstillende og skaber grundlag for store forventninger til året 1999", kom det fra en tilfreds Torben Hoelgaard, Salgschef Norden, som ligeledes var ganske tilfreds med konferencen som så - selv om han havde forventet lidt flere gæster, end det var tilfældet. Årsagen til den lave aktivitet hos mange af udstillerne, mente mange skyldtes at konferenceprogrammet ganske enkelt var lidt for vellykket…

dtp4.jpg (19685 bytes)
dtp5.jpg (19366 bytes)
dtp6.jpg (23075 bytes)

Nye tiltag på alle fronter
Det er ikke kun på produktsiden at SAXoTECH har begået nye tiltag og forberedt sig på fremtiden."Med ansættelsen af 2 nye salgskonsulenter i den nordiske afdeling – Tony Pedersen, Salgskonsulent Danmark, samt Lars Sørensen, Salgskonsulent Sverige, står den nordiske salgsafdeling særdeles godt rustet til efterkomme fremtidens stadigt stigende efterspørgsel efter SAXoPRESS redaktionelle løsninger" udtaler Torben Hoelgaard. "Det var samtidigt også rart at se, at de begge blev særdeles godt modtaget af alle kunderne og samarbejdspartnere i deres første egentlige "job i marken" for SAXoTECH" fortsætter Torben Hoelgaard.

Tilfredse kunder
Torben Hoelgaard kunne efter SAXoTECH´s brugerforum, der blev afholdt i forbindelse med konferencen, glædeligt konstatere at de tiltag, der er blevet gjort i 1998 for at sikre en bedre supportfunktion og mere stabilitet og kvaliteten i produkterne, har haft den effekt det var tiltænkt. Deltagerne på brugerforumet udtrykte således stor tilfredshed med supportfunktionen, som de omtalte som værende særdeles vellykket.

Det samme var tilfældet med kvaliteten i produkterne, som SAXoTECH har sikret gennem en velstruktureret fejlsøgningsproces og en ny organisation der fokuserer på kerneområderne.

Nyt design
Sidst men ikke mindst vil vi gerne gøre opmærksom på vores meget roste nye standdesign med farverne sorte, grå og kobber som gennemgående nuancer. Det samme design og farver er ligeledes gennemgående på alt nyt salgs- og marketingsmateriale, samt naturligvis her på vores Website som i fremtiden på endnu bedre vis vil fremstå som en seriøs nyhedskilde, for alt hvad der foregår i SAXoTECH. Så derfor - log ind og bliv opdateret på arrangementer og nyheder m.m..

Dagbladskonferencen ´99
Afslutningsvis vil SAXoTECH gerne takke alle der besøgte vores stand på DTP konferencen ´99 med håb om at se jer igen på vores egen konference – "Dagbladskonferencen ´99" der i år bliver afholdt på SAS Radisson Hotel i Århus fra den 24.-25. august 1999. Til den tid, vil vi samtidigt kunne fortælle endnu mere om hvad fremtiden bringer af nye udviklingsprojekter. Så derfor på gensyn i august !

SAXoTECH Viking bottomleft2-nn-6-2.gif (256 bytes)
 

[ Top of page ]


[Home]  [Products]  [News]  [Events]  [Partners]  [About]  [Resources]        

If you have comments please let us know.
To request further information info@saxotechonline.com.
©1998 SAXoTECH A/S.   All rights reserved.  Disclaimer