SAXoTECH Home Integrated MediawareImagemap: Sitemap, Search, Shop, Members & Startpoint
Imagemap - Textlinks at the bottom of page

.

 

 

 

 For additional info,
please contact:

Jesper Frank

SAXoTECH - Newsroom - SAXoTECH Press Releases - Aalborg, February 26, 1999

Salg af SAXoPRESS Publishing
System til tre svenske dagblade.

(Press Release in English)


Aalborg, den 26. Februar 1999 - SAXoTECH A/S bekendtgør i dag salget af SAXoPRESS Publishing System til tre svenske dagblade, Skånska Dagbladet fra Malmö (7 dages avis med et oplag på 30.500), Norra Skåne fra Hässelholm (6 dages avis med et oplag på 22.900) og Laholms Tidning fra Laholm (6 dages avis med et oplag på 4.000).

sk_dag.gif (1911 bytes) nor_sk.gif (1722 bytes)

Kontrakten, som blev indgået i december 1998 med koncernen bag de tre aviser, lyder på levering af en redaktionel løsning kørende på MacOS med en oracle database til 137 redaktionelle brugere, baseret på et layoutstyret produktionsprincip. Derudover har koncernen også købt redaktørens planlægningsværktøj SAXoPlan, som indeholder en kalender og en oversigt over historier til morgendagens avis.

Dette salg demonstrerer den overvældende interesse fra det svenske marked for SAXoPRESS Publishing System, og SAXoTECH har tidligere indgået aftale med Kristianstadsbladet om levering af et komplet redaktionelt system til 54 brugere.

SAXoTECH afløser et redaktionelt system fra Scoop, som aviserne havde mulighed for at opgradere, men koncernen valgte i stedet at gå ind i år 2000 med SAXoPRESS. Begrundelsen herfor er bl.a. SAXoPRESS' integrerede og intuitive grænseflade, og et ønske om at kunne arbejde med layoutstyret produktion.

Systemet på Skånska Dagbladet forventes at være i drift i løbet af foråret 1999, hvorefter installationer på de to øvrige aviser igangsættes.


SAXoTECH A/S, med hovedsæde i Aalborg, er ledende på det skandinaviske marked hvad angår fuldt integrerede PrePress løsninger til aviser og er stærkt på vej ind på andre europæiske markeder med distributører i henholdsvis Benelux og Schweiz.

Derudover har SAXoTECH A/S ved årsskiftet etableret et datterselskab i USA, som skal sælge og supportere SAXoPRESS, SAXoTECH's redaktionelle system. Det amerikanske datterselskab befinder sig i Bethesda, Maryland, umiddelbart uden for Washington, D.C.

For yderligere information, kontakt venligst:
Jesper Frank:
jesper_frank@saxotechonline.com

 

SAXoTECH Viking

 

[ Top of page ]


[Home]  [Products]  [News]  [Events]  [Partners]  [About]  [Resources]        

If you have comments please let us know.
To request further information info@saxotechonline.com.
©1998 SAXoTECH A/S.   All rights reserved.  Disclaimer