SAXoTECH Home Integrated MediawareImagemap: Sitemap, Search, Shop, Members & Startpoint
Imagemap - Textlinks at the bottom of page

.

 

 

 

 For additional information about the contract, please contact: Jesper Frank

 

SAXoTECH - Newsroom - SAXoTECH Press Releases - June 16, 1999. Aalborg

Kristianstadsbladet - Første svenske avis produceret med SAXoPRESS

Læs pressemeddelelsen på engelsk


Aalborg, d. 16.06.1999
Kristianstadsbladet producerer sin første avis på SAXoPRESS Publishing System
Kristianstadsbladet producerede torsdag d. 10.6.99 den første avis på deres nyligt implementerede redaktionelle SAXoPRESS Publishing System med MacOS arbejdsstationer og Oracle® SQL database.

Kristianstadsbladet blev dermed også den første af de foreløbigt 4 svenske aviser, som allerede har købt SAXoPRESS, til at tage SAXoPRESS i produktion i den daglige drift.

arrow-1.gif (186 bytes)Kristianst3.jpg (19127 bytes)
En glad redigerende, Benny Backman med det første
eksemplar af Kristian-stadsbladet produceret med
SAXoPRESS Publishing System fra SAXoTECH.

Foto:Ronnie Smith
arrow-2.gif (184 bytes)

Mix af layoutstyret og indholdsstyret produktion
På Kristianstadsbladet, der har 54 brugere og 30.500 stk. i dagligt oplag, har man valgt at arbejde såvel traditionelt (indholdsstyret) som layoutstyret på redaktionen. Denne mulighed for fleksibilitet i arbejdsmetode er blot en af de mange fordele, som SAXoPRESS indeholder. Kristianstadsbladet har med implemeteringen af SAXoPRESS således åbnet dørene for en både ny og mere effektiv måde at arbejde på.

SAXoPRESS – 100% integration
Kristianstadsbladet skriver og redigerer i dag hele avisen med SAXoPRESS Publishing System inkl. automatisk billedbehandling, og man er netop påbegyndt implementeringen af den integrerede arkivløsning SAXoBRS til både tekst, billeder og sider.

Kristianstadsbladet vil i løbet af efteråret endvidere få implementeret internet-publisering, der ligesom SAXoBRS arkiv og SAXoImageProcessorPro - automatisk billedbehandling - vil være 100% integreret i SAXoPRESS.

Foruden Kristianstadsbladet har man i nogen tid produceret tillægget "MM" på SAXoPRESS.


For yderligere information kontakt:
Mats Lundmann, Kristianstadsbladet eller SAXoTECHs Markedschef Sverige, Jesper Frank, Telefon +45 96 31 42 00, e-mail: jesper_frank@saxotechonline.com

SAXoTECH A/S, med hovedsæde i Aalborg, Danmark, er med de nuværende 32 installationer i Danmark markedsleder inden for fuldt integrerede redaktionelle systemer til danske aviser. Med de nuværende 11 installationer i Norge, 4 ordrer i Sverige og produktionsstart på Kristianstadsbladet har SAXoTECH ligeledes for alvor markeret sin position som dominerende spiller på det skandinaviske marked.

SAXoTECH har ud over hovedkontoret i Danmark etableret et nordamerikansk datterselskab i Bethesda, Maryland udenfor Washington, D.C. Endvidere har SAXoTECH distributører i såvel Schweiz som Benelux.

 

SAXoTECH Viking

 

[ Top of page ]


[Home]  [Products]  [News]  [Events]  [Partners]  [About]  [Resources]        

If you have comments please let us know.
To request further information info@saxotechonline.com.
©1998 SAXoTECH A/S.   All rights reserved.  Disclaimer