Til "Nordens" forside blank
Til "Nordens" forside Nordiske flagblankImagemap, textlinks i bunden af siden
Til "Nordens" forside top-right3-omsaxo.gif (7578 bytes)
Divider

b_distribut.gif (1704 bytes)b_forum.gif (1787 bytes) Подробности boris lozhkin на нашем сайте.

 

 

Skygge  
  SAXoTECH - HISTORIEN BAG SUCCESEN… shadow1.gif (187 bytes)
shadow2.gif (295 bytes)

I 1992 så SAXoTECHs grundlæggere et voksende behov for et nyt fuldt integreret redaktionelt system til det danske marked – SAXoPRESS Publishing System. Fra 1. dag er udviklingsarbejdet af SAXoPRESS Publishing System blevet varetaget af en kombination af innovative systemudviklere- og kompetente avisfolk - alle med stor indsigt i moderne avisproduktion.

 
  UDVIKLET AF AVISFOLK TIL AVISFOLK shadow1.gif (187 bytes)
shadow2.gif (295 bytes)

Det tætte projektforløb SAXoTECH traditionelt har med den enkelte aviskunde, har ligeledes medvirket til at SAXoPRESS Publishing System løbende er blevet videreudviklet og yderligere redaktionel funktionalitet er blevet tilføjet. Det tætte samarbejde skinner således klart igennem i den høje grad af brugervenlighed og integration SAXoPRESS Publishing System tilbyder. SAXoPRESS Publishing System er med andre ord udviklet af avisfolk til avisfolk.

 
  SAXoTECH - ANNO 1999 shadow1.gif (187 bytes)
shadow2.gif (295 bytes)

Siden de to grundlæggere af SAXoTECH Werner Elhauge og Peter Greve startede den første udvikling af SAXoPRESS Publishing System i 1992, har firmaet udviklet sig til idag at bestå af 70 medarbejdere, hvoraf de 65 er placeret i Aalborg, mens det amerikanske datterselskab SAXoTECH Inc. p.t. består af 5 personer.

 
  UDVIKLINGEN shadow1.gif (187 bytes)
shadow2.gif (295 bytes)

Udviklingsmæssigt har SAXoTECH bevæget sig fra udelukkende at udvikle til Macintosh platform til nu ligeledes at udvikle til PC platform - SAXoTECH tilbyder således fuldt funktionelle cross-platform løsninger. SAXoPRESS Publishing System har gennem årene udviklet sig til at blive et utroligt bredt redaktionelt system der bla. omfatter fuldt integrede moduler som automatisk billedbehandling, Internet publicerings værktøjer, Fuld-tekst BRS/Arkiv, on-line remote løsninger.

 
  INTEGRATION - MERE END BLOT ET ORD shadow1.gif (187 bytes)
shadow2.gif (295 bytes)

Den modulare og åbne opbygning af SAXoPRESS Publishing System er medvirkende til at integration til stadighed er SAXoTECH´s nøgleområde. Der er således udviklet integration til adskillige andre redaktionelle systemer som fx. ND, DDE, ATEX, CCI, samt til populære annoncesystemer som ATEX Enterprise og AdBase/Mactive. Desuden er der udviklet utallige plug-ins til diverse populære programer som fx. Adobe produkterne PhotoShop, Illustrator etc.

 
  SAXoTECH A/S shadow1.gif (187 bytes)
shadow2.gif (295 bytes)

SAXoTECH A/S er et uafhængeligt aktieselskab delvist ejet af en stor del af medarbejderne, de resterende investorer i SAXoTECH er som følger: Kommunernes Pensionsforsikring A/S, Dansk Udviklingsfinansiering A/S, NOVI A/S samt Erhvervsinvest Nord.

 


[Søg]   -  [Sitemap]  -  [Medlemmer]
[Seneste nyt]  -  [Kalender]   -  [Support]  -  [Om SAXoTECH]

©1998 SAXoTECH A/S.    All rights reserved. 

Kant
Divider

SAXoTECH A/S
tel: +45 96 31 42 00
fax:+45 96 31 42 42
Hobrovej 42D
DK - 9000 Aalborg
Denmark

bottom.gif (234 bytes)

Til SAXoTECH's MainWeb